Ofte stilte spørsmål

Hvordan spiller jeg?

For alle spill utenom bilbanen, brukes det polletter for å spille. Du legger på én pollett for hver runde du tar. Dersom dere er flere som ønsker å spille mot hverandre, legger dere på en hver.

Bilbanen har seks spor og du kan velge mellom 15, 30 og 60 minutter med kjøring. Du betaler for antall biler som skal brukes og hvor lenge du ønsker å bruke bilbanen.

Både polletter og tid på bilbanen kan kjøpes i baren.

Se priser HER.

Aldersgrense? Er det tillatt med barn?

På dagtid ønsker vi alle aldre velkommen på Pollett. Vi har både brus og snacks som kan kjøpes i baren hvis man ønsker å ta med barna innom for å spille, og vi tilrettelegger gjerne for barnebursdager dersom dere ønsker å leie bilbane på dagtid. Ta kontakt HER og benytt skjemaet i bunnen av siden for slike henvendelser. Merk at det er viktig med en ansvarlig voksen tilstede når barn besøker oss.

Aldersgrense etter klokken 19:00 er 20 år. 

Når er uteserveringen åpen?

Uteserveringen vår er sesongbasert og er åpen når været tillater det. Uteservering er åpnet for 2023, se åpningstider HER.

Har Pollett matservering?

Vi har samarbeid med Mad Love Pizza, som tilbyr er utvalg av diverse New York style pizza på uteserveringen vår. Pizzaboden er kun åpen når vi har uteservering fra Pollett og du kan bestille via QR-kode på bordet.

Er Pollett tilrettelagt for rullestolbrukere?

Baren vår befinner seg i en kjeller som man bare har tilgang til via trapper. Bislet Bad er et fredet bygg, så dette er dessverre ikke noe vi har mulighet til å endre på.

Kan jeg booke for større grupper eller arrangementer?

Ja! Dersom du ønsker å booke for større grupper, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss HER og forteller oss hva dere ønsker, så kommer vi med et tilbud tilbake så fort som mulig.

Er Pollett hundevennlig?

Vi synes det er kjempehyggelig hvis du tar med deg din firbente venn innom Pollett. Spør om en skål med vann i baren, så ordner vi det! Dette synes vi er veldig koselig på uteserveringen. Vi ønsker ikke å ha dyr inne på kveldstid når det skjer mye, da det kan være høy musikk og vi har alkoholservering.